Uleiul de peste – ce proprietati are si de la ce varsta poate fi administrat

Beneficiile uleiului de peste pentru sanatatea si buna functionare a corpului uman sunt de necontestat.
Uleiul de peste asigura organismului nostru rezistenta la stres si oboseala, intareste sistemul imunitar, ajuta activitatea cerebrala si sustine un echilibru total,  puternic si stabil.

Principala proprietate a uleiului de peste este aceea ca poate asigura necesarul de omega 3, acizi grasi esentiali pe care organismul uman nu-i poate produce. 
Printr-un aport optim de omega 3  asiguram organismului conditiile pentru a functiona normal. Omega 3 ajuta la tratarea bolilor de inima, la reglarea colesterolului si trigliceridelor, previne bronsita, astmul bronsic, diverse tipuri de cancer, rahitismul, reumatismul, osteoporoza, spasmofilia sau problemele dermatologice.
Prin administrarea suplimentelor de ulei de peste se reduc inflamatiile, se sustine imunitatea organismului, se pot atenua problemele reumatologice, se scade riscul aparitiei bolilor de inima, se asigura un sistem nervos echilibrat si se sustine o activitate cerebrala buna.
Uleiul de peste ajuta la sanatatea unghiilor si a firului de par.
Printr-un aport constant de acizi grasi omega 3 se poate trata deficitul de atentie si mari capacitatea de memorare. De asemenea, uleiul de peste bogat in omega 3 combate depresia si anxietatea.

Pentru copii necesarul de omega 3 este esential pentru o buna dezvoltare a activitatii cerebrale, pentru activitatea oculara si sanatatea oaselor,  pentru buna evolutie a abilitatilor, pentru concentare, memorare si invatare. 
Copiii carora li se administreaza ulei de peste prezinta o evolutie semnificativa la nivelul activitatilor de invatare.
Pentru copiii care prezinta tulburari de comportament si tulburari neurologice de dezvoltare, uleiul de peste reprezinta o sansa spre ameliorare.
Uleiul de peste administrat copiilor diminueaza durerile si inflamatiile dentare, sustine dezvoltarea armonioasa a sistemului osos si  efortul fizic. Citeste mai departe:

Scrie un comentariu