Omega-3 chewable

Cod: 490025514

Special Price 59.52 Lei

OMEGA-3 chewable LYSI, 60 cps. x 600mg capsule masticabile, cu ulei de peste Omega-3 si vitamina D, aroma placuta de fructe, pentru copii peste 4-6 ani, 1-2 capsule/ zi, pentru cresterea, fortificarea si dezvoltarea armonioasa, viguroasa a organismului, pentru rezistenta, vitalitate si imunitate.

Momentan acest produs nu este pe stock!

OMEGA-3  chewable LYSI, 60 cps. x 600mg

  • capsule masticabile, cu ulei de peste Omega-3 si vitamina D,
  • aroma placuta de fructe,
  • pentru copii peste 4-6 ani, 1-2 capsule/ zi,
  • pentru cresterea, fortificarea si dezvoltarea armonioasa, viguroasa a organismului,
  • pentru rezistenta, vitalitate si imunitate,
  • pentru oase si dinti sanatosi.

Omega-3 poate reduce riscul de boala coronariana si joaca un rol important in dezvoltarea creierului, a sistemului nervos central si a vederii, fiind un constituent de baza al creierului dar si al retinei.

Pentru copii in special, Omega-3 ajuta la dezvoltarea cognitiva, stabilizarea dispozitiei, a atentiei, îmbunatatirea memoriei si a capacitatii de învatare, ameliorarea ADHD; de asemenea,  protejeaza inima la efort, scade nivelul colesterolului, sporeste vitalitatea si rezistenta, sustinand  miscarea si performanta; diminueaza stresul si oboseala.

Studiile au aratat ca scolarii care au primit un aport suplimentar constant de Omega-3 au trecut cu brio testele de inteligenta si si-au imbunatatit capacitatea de concentrare si performantele scolare, mult mai bine decat cei care au avut un deficit in dieta lor.

Suplimentele alimentare cu ulei de peste, administrate zilnic, impulsioneaza dezvoltarea creierului la copii, in trei luni cat s-ar dezvolta in trei ani - este si concluzia documentarului BBC “Child of our time”, realizat de o echipa de cercetatori din Marea Britanie.

Se spune că „Pestele este hrana creierului” si ca “Uleiul de peste face copilul destept”, iar cercetarile au confirmat ca acesti acizi grasi polinesaturati Omega-3, hranesc intr-adevar creierul si-i cresc functionalitatea.

Pe de alta parte, peste 20% dintre copiii mici din tara noastra sunt diagnosticati cu rahitism, afectiune cauzata de carenta vitaminei D in organism.

In Europa, 50% din populatia adulta prezinta deficiente de vitamina D, iar osteoporoza cauzeaza circa 1,1 milioane de fracturi / an, cu costuri sociale considerabile.

O femeie din trei se poate astepta la aparitia unei fracturi cauzate de osteoporoza, dupa varsta de 50 de ani, iar barbatii prezinta un risc de osteoporoza 1:7.  Problema poate incepe inca din copilarie.Medicii si practicienii subliniaza importanta consumului suplimentar de vitamina D pentru metabolizarea corecta a calciului si ca aceasta vitamina e importanta in mecanismul unor  boli, dar si ca vitamina D este cruciala pentru activarea sistemului imunitar.

De aceea, uleiurile de peste LYSI sunt atat de importante pentru sanatatea copiilor nostri si pentru noi.

 

Scrie un comentariu