Beneficii pentru creier

Uleiul de peste LYSI, datorita continutului de acizi grasi Omega 3, imbunatateste activitatea intelectuala, memoria, capacitatea de concentrare, vederea si somnul. 
De asemenea, Omega 3 ajuta la mentinerea echilibrului emotional, la recastigarea starii de optimism si stabilizeaza dispozitia.
Studiile asupra psihicului au demonstrat ca acizii grasi Omega-3 se gasesc in proportie de cca. 60% din lipidele din creier si au rolul de a imbunatati functia cognitiva si cea comportamentala, influentand alchimia creierului si favorizand transmisia neurotransmitatorilor asociati cu echilibrul emotional si cu emotiile pozitive.
Efectele benefice ale consumului adecvat de Omega-3 au fost constatate si in cazurile de depresie, deficit de atentie si hiperactivitate.
Pe scurt, Uleiul de peste hraneste creierul sustinandu-i functionalitatea si deoarece acizii grasi Omega-3 nu pot fi produsi de organismul uman, este foarte important aportul lor prin dieta zilnica sau prin suplimente nutritive de calitate premium.
Grid  List