Omega-3 Forte, LYSI, 64 capsule

Cod: 390001501

Special Price 55.80 Lei

Acizii grasi Omega 3 sunt esentiali pentru functionarea organismului, au efecte pozitive in diferite afectiuni de la nivelul inimii - afectiuni coronariene, aritmii etc., sunt principalii constituenti ai creierului si au efect antiinflamator in general, dar mai ales pentru incheieturi.

OMEGA-3 FORTE

64 doze zilnice, 4 blistere

Cercetari medicale din secolului XXI aduc rezultate aprofundate asupra efectelor acizilor grasi Omega-3 in diferite afectiuni, in special de la nivelul :

  • inimii - afectiuni coronariene, aritmii etc.
  • creierului - depresie, etc
  • incheieturilor - artrita, etc

Au fost studiate de asemenea, efectele benefice ale acestor acizi grasi asupra sistemului imunitar .

S-a ajuns la concluzia ca persoanele cu afectiuni ale inimii sau predispuse la atac de cord pot, prin consumul de suplimente alimentare care contin acizi grasi Omega-3, sa diminueze riscul unui accident coronarian(cf.Food and Drug Administration, SUA)

FDA, USA a concluzionat ca, pentru cei care au suferit de atac coronarian, consumul de 1 g de acizi grasi Omega-3 din uleiuri marine reduce riscul de repetare a atacului.

Exista unele dovezi ca acesti acizi grasi Omega-3 au efecte protective si la cei care n-au suferit de boli de inima.

Fiecare capsula contine ulei de peste concentrat cu acizii grasi Omega-3, EPA si DHA.

Corpul omenesc nu poate sintetiza acizii grasi Omega 3.

Pentru o buna functionare a organismului si mentinerea unei stari perfecte de sanatate, se impune diversificarea dietei prin consumul de suplimente alimentare pe baza de ulei de peste, suplimente bogate in acizi grasi Omega-3.

Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali sanatatii omului; cum corpul nu ii poate sintetiza, acestia trebuie furnizati prin dieta sau/si prin consum de suplimente alimentare pe baza de ulei de peste, suplimente bogate in acizi grasi Omega 3.

Uleiul de peste contine cantitati mari de acizi grasi Omega-3, EPA si DHA .

Omega-3 Forte este adaosul perfect destinat consumului zilnic pentru sanatatea inimii, a creierului si a articulatiilor, alaturi de o hrana diversificata.

Doza recomandata : 1 capsula/zi.

Continut pentru 1 capsula: 1000 mg de ulei peste cu 60% Omega-3, gelatina, glicerina si tocoferoli naturali ca antioxidant

Informatii nutitionale OMEGA-3 FORTE

Acizi grasi Omega-3 - 60%

EPA: 310 mg/g

DHA: 205 mg/g

Total acizi grasi Omega-3: 620 mg/g

Produsul este un supliment alimentar. Consumul de suplimente alimentare nu substituie o dieta adecvata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Pastrati cutia inchisa, la loc uscat, ferit de lumina soarelui. Pastrati la frigider dupa deschidere. A nu se lasa la indemana copiilor.

Omega-3 are un efect discret de subtiere a sangelui, de retinut pentru femeile insarcinate, cele care alapteaza si pentru persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta.

Importator: SAGA SANATATE SRL, str. Magura Vulturului nr. 2, sector 2, Bucuresti,

Tel. 0213303117, 0722810692, www.sagasanatate.ro, www.lysi.ro, Notificat IBA nr. AA 1850/2008

Producator: LYSI HF. ISLANDA, www.lysi.is

 

Omega 3 Forte pret - pentru pretul acestui produs exceptional, reveniti in susul paginii

Scrie un comentariu