Omega-3 Forte, Lysi, 64 capsule,

Cod: EAN 5690548854835

Special Price 70.80 Lei

Acizii grasi Omega 3 sunt esentiali pentru functionarea organismului, au efecte pozitive in diferite afectiuni de la nivelul inimii - afectiuni coronariene, aritmii etc., sunt principalii constituenti ai creierului si au efect antiinflamator in general, dar mai ales pentru incheieturi.

OMEGA-3 FORTE, Lysi

64 doze zilnice

Cercetari medicale din secolului XXI aduc rezultate aprofundate asupra efectelor acizilor grasi Omega-3 in diferite afectiuni, in special de la nivelul :

  • inimii - afectiuni coronariene, aritmii etc.
  • creierului - depresie, etc
  • incheieturilor - artrita, etc

Au fost studiate de asemenea, efectele benefice ale acestor acizi grasi asupra sistemului imunitar .

S-a ajuns la concluzia ca persoanele cu afectiuni ale inimii sau predispuse la atac de cord pot, prin consumul de suplimente alimentare care contin acizi grasi Omega-3, sa diminueze riscul unui accident coronarian(cf.Food and Drug Administration, SUA)

FDA, USA a concluzionat ca, pentru cei care au suferit de atac coronarian, consumul de 1 g de acizi grasi Omega-3 din uleiuri marine reduce riscul de repetare a atacului.

Exista dovezi ca acesti acizi grasi Omega-3 au efecte protective si la cei care n-au suferit de boli de inima.

Fiecare capsula contine ulei de peste concentrat cu acizii grasi Omega-3, EPA si DHA.

Corpul omenesc nu poate sintetiza acizii grasi Omega 3.

Pentru o buna functionare a organismului si mentinerea unei stari perfecte de sanatate, se impune diversificarea dietei prin consumul de suplimente alimentare pe baza de ulei de peste, suplimente bogate in acizi grasi Omega-3.

Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali sanatatii omului; cum corpul nu ii poate sintetiza, acestia trebuie furnizati prin dieta sau/si prin consum de suplimente alimentare pe baza de ulei de peste, suplimente bogate in acizi grasi Omega 3.

Uleiul de peste contine cantitati mari de acizi grasi Omega-3, EPA si DHA .

Omega-3 Forte, Lysi, este adaosul perfect destinat consumului zilnic pentru sanatatea inimii, a creierului si a articulatiilor, alaturi de o hrana diversificata.

Doza recomandata pentru adulti: 1 capsula/zi.

Ingrediente /1 capsula: 1000 mg de ulei peste concentrat cu 60% Omega-3, amestec de tocoferoli; capsula: glicerol, gelatina, apa purificata. 

Informatii nutitionale /1 capsula:
Energie: 42.8 kj/ 10.4 kcal
Grasimi: 1000 g, din care:
  *Acizi grasi saturati:     90 mg;
 *Acizi grasi mononesaturati: 180 mg;
 *Acizi grasi polinesaturati: 730 mg, din care:
       - Total Omega 3 : 620 mg, din care:
                   EPA  - 310 mg,
                   DHA -  205 mg,
Glucide (in invelisul capsulei): 100 mg
Proteine (in invelisul capsulei): 240 mg

Supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de lumina. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Uleiul devine opalescent la rece, ceea ce nu ii afecteaza calitatea. Contraindicat persoanelor alergice la peste sau soia. Femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanele care sufera de tulburari de coagulare a sangelui trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de utilizarea produsului. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj.

Importator si Detinator notificare: SAGA SANATATE SRL, str. Magura Vulturului nr. 2,et. 1, sector 2, Bucuresti,Romania     www.sagasanatate.ro,  www.lysi.ro,

Tel.  0722810692,  Notificat IBA  AA nr 1850/2008

Produs si ambalat de: LYSI HF. REYKJAVIK  ISLANDA, www.lysi.is

Scrie un comentariu