IMMUNE MAX Lysi, 80 capsule,

Cod: EAN 5690548860010

Special Price 74.16 Lei

IMMUNE MAX Lysi este unul din cele mai puternice remedii naturale pentru combaterea racelii si a gripei si pentru stimularea imunitatii.Calitatile sale speciale pentru sporirea imunitatii sunt o adevarata cheie catre o longevitate activa si o vitalitate naturala.

IMMUNE MAX Lysi
Fii rezistent!   Bucură-te de sănătate!
 

  • IMMUNE MAX Lysi este unul dintre cele mai puternice mijloace naturale pentru combaterea răcelii, a gripei şi a oboselii.
  • IMMUNE MAX Lysi stimulează intens sistemul imunitar adult, datorită conţinutului bogat în alkoxigliceroli, fiind un remediu natural foarte preţios.
  • Cercetările au relevat că alcoxiglicerolii se găsesc în măduva oaselor sănătoase şi în laptele de mamă, ei fiind substanţele care oferă imunitate naturală în lupta contra infecţiilor şi în dezvoltarea sistemului imunitar.
  • Alcoxiglicerolii ajută la refacerea ţesuturilor, grăbesc închiderea rănilor de tot felul, inclusiv arsuri, leziuni şi infecţii, stimulează funcţiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent în faţa bolilor şi a condiţiilor de mediu neprielnice; încetineşte procesul de îmbătrânire, favorizează refacerea organismului după terapii dure, ca radioterapia sau terapia cu radiaţii, favorizează refacerea sistemului nervos, având efecte benefice împotriva oboselii; stimulează mecanismul de producere a leucocitelor şi trombocitelor, are efect antioxidant, antibacterian şi antimicotic.
  • Islandezii se bazează de secole pe puterea binefăcătoare a resurselor naturale pentru a-şi menţine vigoarea şi forţa de a rezista.
  • Un sistem imunitar sănătos susţine starea de sănătate, vitalitatea şi rezistenţa organismului.
  • IMMUNE MAX Lysi se poate asocia cu Omega-3 Lysi sau cu Uleiul din ficat de cod Lysi, împreună acţionând complementar, fortificând în mod natural sistemul imunitar.​
Fiecare capsula moale contine 500 mg de ulei din ficat de rechin, cu 100 mg Alkoxigliceroli (AKG)
Doza Zilnica Recomandata pentru copii peste 12 ani si adulti:
1-2 caps/zi

Ingrediente: ulei din ficat de rechin; capsula moale: gelatina, glicerol, apa purificata.

Informaţii nutritionale/ 1 capsulă moale: 
Energie: 21.4 kj/ 5.2 kcal
Grasimi: 500 mg
Glucide (in invelisul capsulei):  50 mg
Proteine (in invelisul capsulei): 126 mg

Supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de lumina. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Uleiul devine opalescent la rece, ceea ce nu ii afecteaza calitatea. Persoanele alergice la peste vor evita consumul de ulei de peste. Femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanele care sufera de tulburari de coagulare a sangelui trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de utilizarea produsului. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj.
Importator si Detinator notificare: SAGA SANATATE SRL,Str. Magura Vulturului, nr. 2,et. 1,sect. 2,Bucuresti,Romania. www.sagasanatate.ro; Tel. 0722810692
Notificare: SNPMAPS cu nr. AA 8482/2015
Produs si ambalat de: LYSI HF. REYKJAVIK,ISLANDA. www.lysi.ro
 
 

Scrie un comentariu