Termeni si conditii

Înregistrarea şi comandarea produselor pe site-ul nostru implică acordul dumneavoastră cu termenii şi condiţiile de mai jos.

Informaţiile de pe site sunt furnizate de către SC Saga Sanatate şi pot fi folosite numai în scop informativ.

SC Saga Sanatate SRL va asigura transmiterea documentelor însoţitoare firmei de curierat, dar nu poate fi răspunzătoare pentru eventualele întârzieri datorate firmelor de curierat.

Produsele se pot returna conform O.G. 130/2000, cap.1, art.4, pct. B, în ambalajul original, sigilat şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

SC Saga Sanatate SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a livrării. Suma înapoiată nu va include cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, ambalaj rupt, desigilat sau conţinut lipsă.

Produsele achiziţionate care au depăşit termenul de 10 zile de la primire, nu mai pot fi returnate.

Cupoanele de reducere (denumite şi "vouchere") sunt coduri care pot fi introduse pe site în timpul procesului de cumpărare, pentru a obţine o reducere fie procentuală, fie reprezentând o valoare fixă în RON.

Cupoanele de reduceri pot fi valabile pentru una sau pentru mai multe folosiri, pentru o perioadă determinată sau pentru o singură zi. Aceste informaţii vor fi disponibile atunci când obţineţi cuponul. Saga Sanatate poate să dezactiveze sau să revoce cupoane, fără a trimite notificări prealabile.

SC Saga Sanatate SRL îşi stabileşte propriile regulamente ale concursurilor, promoţiilor şi a altor evenimente pe care le organizează. Detaliile acestora vor fi publicate pe site şi vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor.

SC Saga Sanatate SRL

RO21428508

J40/6211/2007

Bucureşti

Scrie un comentariu