Beneficii pentru ochi


Uleiul de peste Omega-3 alaturi de Uleiul din ficat de cod, reprezinta o resursa naturala extrem de utila pentru mentinerea sanatatii ochilor. Aceasta se datoreaza continutului de acizii grasi Omega-3 EPA si DHA.
DHA  reprezinta constituentul major al lipidelor creierului si retinei si exercita atat un rol constitutiv cat si unul protectie, influentand functionarea optima a acestor tesuturi. 
Cercetarile privind beneficiile acestor acizi grasi asupra sanatatii ochilor, confirma ca un aport adecvat de Omega 3 din alimentatia zilnica este foarte important pentru mentinerea acuitatii vizuale si prevenirea degenerescentei maculare, cauzate fie de suprasolicitare, fie de inaintarea in varsta.
Indiferent daca aveti sau nu probleme cu ochii, este foarte important sa aveti grija de sanatatea lor, mai ales in cazul in care petreceti mult timp in fata calculatorului, a televizorului, la volan sau in cazul in care urmati un tratament cu medicamente antidepresive, pentru controlul tensiunii arteriale, antihistaminice, decongestionante nazale, pilule contraceptive.
Toate acestea va afecteaza aproape inevitabil vederea, in timp.
Grid  List