Beneficii pentru inima

Studiile stiintifice au demonstrat ca in topul meganutrientilor esentiali pentru sanatatea inimii sunt acizii grasi polinesaturati Omega-3, datorita capacitatii lor de a normaliza nivelul trigliceridelor, al colesterolului, al tensiunii arteriale si al aritmiilor. 
O dieta bogata in acizi grasi Omega-3 protejeaza inima de efectele negative ale poluarii, previne si opreste evolutia bolilor coronariene, ingrosarea sangelui, scade riscul aritmiilor cardiace si al infarctului miocardic si previne tromboza prin impiedicarea agregarii plachetelor. Datorita efectului antioxidant,acizii grasi Omega-3, stopeaza degradarea vaselor sanguine si protejeaza peretii arteriali, mentinandu-i elastici si flexibili.
Este important sa stim ca acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru obtinerea si mentinerea starii de sanatate, insa ei nu pot fi sintetizati de organismul uman si de aceea este vital sa ne asiguram necesarul zilnic prin dieta sau folosind suplimente alimentare de cea mai buna calitate, precum cele de la LYSI Islanda.
Grid  List