Cine suntem?

Compania Saga Sanatate SRL, prezenta pe piata din Romania din anul 2007, este reprezentant exclusiv al produselor LYSI Islanda in Romania, Rep. Moldova, Bulgaria, Cehia, Serbia, Albania si Kosovo
LYSI Islanda este cel mai mare producator de Ulei din ficat de cod la nivel mondial, a fost fondata in 1938 si este prima unitate de productie si prelucrare a lipidelor marine, la nivel industrial. 
​Momentan, produsele LYSI sunt prezente in peste 70 de tari din intreaga lume, iar puritatea, gustul bun, eficacitatea dovedita traditional, lipsa de toxicitate si cantitatile generoase, fac din uleiurile de peste LYSI produse dezirabile pentru tot ice preocupati de obtinerea si mentinerea unei sanatati durabile.

Oferim multe solutii simple, naturale, traditionale pentru probleme de sanatate cotidiene, datorate in principal alimentatiei saracite de nutrientii esentiali si stresului zilnic din viata moderna.

Vă invităm să cunoaşteţi aceste produse minunate, să le folosiţi cu încredere, să vă bucuraţi de efectele lor benefice şi de un plus de sănătate şi de vitalitate.

Scrie un comentariu