Omega-3+D Calcium

Cod: 390006531

Special Price 50.84 Lei

Omega-3 +D Calcium contine necesarul zilnic de vitamina D, vitala organismului in asimilarea eficienta a Calciului si pentru imunitate. De asemenea, are doza zilnica de calciu necesara adultilor pentru sanatatea oaselor si a dintilor, a carui absorbtie e asigurata de vitamina D si potentata de Omega-3.

Momentan acest produs nu este pe stock!

OMEGA-3+D CALCIU, Lysi

SUPLIMENT ALIMENTAR.  30 de doze zilnice

REDUCE RISCUL DE OSTEOPOROZA

Uleiul de peste Omega-3 contine necesarul zilnic de vitamina D, vitala organismului in asimilarea eficienta a Calciului, necesar pentru pastrarea integritatii oaselor si pentru declansarea imunitatii.

Cercetari stiintifice efectuate in Islanda au aratat ca este posibil sa reduci riscul de osteoporoza printr-un consum adecvat de vitamina D si Calciu.

Vitamina D este elementul care lipseste cel mai mult din dieta, motiv pentru care , este important consumul de ulei din ficat de cod sau suplimentele alimentare care contin vitamina D, asigurand in felul acesta necesarul zilnic recomandat. Vitamina D este importanta in declansarea imunitatii.

Aceleasi cercetari au relevat faptul ca persoanele care nu consuma deloc sau numai in cantitati insuficiente lapte sau produse lactate nu au suficient Calciu in organism.

De aceea, suplimentele continand Calciu sunt recomandate, iar prezenta combinatie bine dozata de vitamina D si acizi grasi Omega-3 din ulei de peste este ideala.

Un studiu la care au participat cca 900 de persoane a aratat ca un aport suplimentar de vitamina D poate asigura un nivel ideal de calciu, chiar si atunci cand consumul de calciu este mai mic de 800 mg/zi, provenind numai din alimentatie. Pe de alta parte, consumand chiar mai mult de 1200 mg calciu pe zi, fara suficienta vitamina D nu se ajunge la nivelul ideal de calciu pentru sanatatea oaselor, cu urmarile cunoscute - rahitism, osteoporoza, dinti deficitari etc.

Ingrediente /1 capsula Omega-3: 1000 mg de ulei peste, vitamina E (dl-alfa-tocoferol), vitamina D3 (colecalciferol); capsula: glicerol, gelatina, apa purificata. 

Informatii nutitionale /1 capsula Omega-3:

Energie: 42.8 kj/ 10.4 kcal
Grasimi: 1 g, din care:
  *Acizi grasi saturati: 0.27 g
 *Acizi grasi mononesaturati: 0.25 g
 *Acizi grasi polinesaturati: 0.48 g, din care:
       - Acizi grasi Omega-3 total: 0.335 g, din care:
                   EPA  - 160 mg,
                   DHA -  100 mg,
Glucide (in invelisul capsulei): 0.1 g
Proteine (in invelisul capsulei): 0.24 g
Vitamina E: 2 mg (17% VNR)
Vitamina D3: 10 mcg (200% VNR)
VNR = Valori nutritionale de referinta, cf. Regulamentului 1169/2011

2. Ingrediente /1 comprimat de Calciu: carbonat de Calciu; agenti de incarcare: mltodextrina, celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu; agenti antiaglomeranti: acid stearic,  stearat de magneziu vegetal; agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, glicerina.

Informatii nutitionale /1 comprimat de Calciu: 1110 mg de carbonat de Calciu furnizand 400 mg Calciu (50% VNR)
VNR = Valori nutritionale de referinta, cf. Regulamentului 1169/2011

Doza zilnica recomandata pentru copii de peste 10 ani si adulti:  2 comprimate de Calciu + 1 capsula Omega-3

Produsul este un supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la loc uscat, racoros, fara lumina. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Persoanele alergice la peste vor evita consumul de ulei de peste. Femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanele care sufera de tulburari de coagulare a sangelui trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de utilizarea produsului. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj.

Importator: SAGA SANATATE SRL, www.sagasanatate.ro; www.lysi.ro, Tel. 021-3303117, 0722810692, Notificat SNPMAPS nr. 8530/2015

Producator: LYSI HF. ISLANDA, www.lysi.is

Scrie un comentariu