Omega-3+D Calcium

Cod: 390006531

Special Price 35.00 Lei

Regular Price: 50.84 Lei

Omega-3 +D Calcium contine necesarul zilnic de vitamina D, vitala organismului in asimilarea eficienta a Calciului si pentru imunitate. De asemenea, are doza zilnica de calciu necesara adultilor pentru sanatatea oaselor si a dintilor, a carui absorbtie e asigurata de vitamina D si potentata de Omega-3.

OMEGA-3+D CALCIUM

90 de unitati: 30 de doze zilnice, 5 blistere cu capsule de 30 caps Omega-3 si 60 tablete calciu

REDUCE RISCUL DE OSTEOPOROZA

Uleiul de peste Omega-3 contine necesarul zilnic de vitamina D, vitala organismului in asimilarea eficienta a Calciului, necesar pentru pastrarea integritatii oaselor si pentru declansarea imunitatii.

Cercetari stiintifice efectuate in Islanda au aratat ca este posibil sa reduci riscul de osteoporoza printr-un consum adecvat de vitamina D si Calciu.

Vitamina D este elementul care lipseste cel mai mult din dieta, motiv pentru care , este important consumul de ulei din ficat de cod sau suplimentele alimentare care contin vitamina D, asigurand in felul acesta necesarul zilnic recomandat. Vitamina D este importanta in declansarea imunitatii.

Aceleasi cercetari au relevat faptul ca persoanele care nu consuma deloc sau numai in cantitati insuficiente lapte sau produse lactate nu au suficient Calciu in organism.

De aceea, suplimentele continand Calciu sunt recomandate, iar prezenta combinatie bine dozata de vitamina D si acizi grasi Omega-3 din ulei de peste este ideala.

Un studiu la care au participat cca 900 de persoane a aratat ca un aport suplimentar de vitamina D poate asigura un nivel ideal de calciu, chiar si atunci cand consumul de calciu este mai mic de 800 mg/zi, provenind numai din alimentatie. Pe de alta parte, consumand chiar mai mult de 1200 mg calciu pe zi, fara suficienta vitamina D nu se ajunge la nivelul ideal de calciu pentru sanatatea oaselor, cu urmarile cunoscute - rahitism, osteoporoza, dinti deficitari etc.

1. Capsula Omega-3 contine 1000 mg ulei de peste

Ingrediente: acizi grasi Omega-3 - 30%

- EPA 160 mg

- DHA 100 mg

Vitamina D : 10 µg(200%DZR)

Vitamina E: 2 mg,(17%DZR)

Ingrediente inactive: gelatina, glicerina

2. Tableta de calciu - 1110 mg de carbonat de Calciu furnizand 400 mg Calciu (50%DZR)

Doza zilnica recomandata pentru adulti si copii peste 10 ani:

2 tablete Calciu + 1 capsula Omega-3 +D

Produsul este un supliment alimentar. Consumul de suplimente alimentare nu substituie o dieta adecvata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Pastrati cutia inchisa, la loc uscat, ferit de lumina soarelui. Pastrati la frigider dupa deschidere. A nu se lasa la indemana copiilor.

Omega-3 are un efect discret de subtiere a sangelui, de retinut pentru femeile insarcinate, cele care alapteaza si pentru persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta.

Importator: SAGA SANATATE SRL, www.sagasanatate.ro; www.lysi.ro, Tel. 021-3303117, 0722810692, Notificat IBA nr. 8530/2015

Producator: LYSI HF. ISLANDA, www.lysi.is

Scrie un comentariu