Beneficiile uleiului de peste pentru copii

Parintii care sunt in cautare de alternative naturale la medicamente pentru a trata deficitul de atentie, starea de spirit si comportamentul copilului lor, vor gasi numeroase optiuni disponibile.
Una dintre cele mai cercetate abordari nutritionale este suplimentarea regimului alimentar cu acizi grasi Omega-3. Exista deja o cantitate semnificativa de cercetari despre acizii grasi Omega-3 si despre impactul lor asupra simptomelor si afectiunilor care tind sa se instaleze in perioada copilariei, in special probleme de atentie, de dispozitie si de comportament. Cele mai multe studii arata ca majoritatea copiilor care sufera de astfel de afectiuni prezinta o imbunatatire a simptomelor atunci cand primesc suplimente cu ulei de peste, bogat in acizi Omega-3.

Ce sunt acizii grasi Omega-3? 
Acizii grasi Omega-3 sunt o componenta importanta a membranelor celulare si au efecte antiinflamatorii in organism. Acizii Omega-3 inconjoara celulele creierului si ale sistemului nervos, oferindu-le proctectia necesara. Gasim Omega-3 in mai multe tipuri de alimente, in special in peste si in fructe de mare, in carne si produse lactate, provenite de la animale hranite cu iarba, oua organice, seminte de in, seminte de chia, nuci si avocado.

Mai trebuie subliniat faptul ca acizii grasi Omega-3 cu lant lung sunt cei mai importanti si sunt cunoscuti ca EPA si DHA.
Acesti acizi grasi cu lant lung sunt obtinuti doar consumand anumite alimente si / sau suplimente care se gasesc numai in surse marine, precum pesti, crustacee si alge. Consumul regulat de peste, fructe de mare si alge de inalta calitate este cel mai bun mod de a imbunatati nivelurile de Omega-3. Cu toate acestea, nu trebuie sa omitem faptul ca celor mai multi copii le displac mancarurile pe baza de peste si fructe de mare, asa ca administrarea de suplimente este cea mai la indemana modalitate prin care putem indeplini nevoia copilului de acizi grasi Omega-3.
 
Care sunt cele mai potrivite suplimente de Omega-3?
Daca veti decide sa utilizati suplimente Omega-3, denumite suplimente de ulei de peste, este esential sa utilizati produse de inalta calitate. Uleiul de peste trebuie sa provina de la o companie cu un bun renume, care efectueaza teste riguroase de calitate si siguranta pentru a se asigura ca nu exista contaminanti, cum ar fi mercur sau alte substante periculoase in uleiul de peste. O astfel de companie este Lysi, care pune la dispozitia consumatorilor o gama ampla si variata de ulei de peste si suplimente Omega-3. Aceste suplimente vin sub diferite forme, in general lichide, capsule sau capsule masticabile. Cele mai potrivite suplimente Lysi pentru copii sunt Omega-3 pentru copii Lysi - capsule masticabile, ulei din ficat de cod pentru copii si ulei din ficat de cod cu aroma de lamaie si menta.

In general, este necesar ca cel mic sa consume suplimente Omega-3 mai multe luni, pentru a obtine beneficiile complete. Multe persoane observa imbunatatiri intr-un timp foarte scurt, in doar cateva saptamani.
Desi acest articol s-a concentrat in principal pe beneficiile acizilor grasi Omega-3 pentru reducerea problemelor de sanatate mintala, este de remarcat faptul ca exista numeroase beneficii si pentru sanatatea fizica. Acizii grasi Omega-3 sunt vitali pentru a sprijini sanatatea inimii, pentru a reduce inflamatia in intregul corp si pentru a sprijinii reglarea tensiunii arteriale. Cresterea aportului de Omega-3 prin alimente si suplimente este o modalitate excelenta de a imbunatati sanatatea intregii familii. Afla mai multe:

Scrie un comentariu