Ulei din ficat de cod pentru copii, Lysi, 240 ml

Cod: 360016220

Special Price 77.70 Lei

Ulei din ficat de cod pentru copii - sursa ideala de Vitamina D, vitamina antirahitica si de Omega-3 DHA, principalul constituent al creierului. Este un produs foarte pur, poate inlocui cu succes produsele traditionale cu vitamina D, aducand in plus virtutile Omega-3. Uleiul de peste are faima de a face copilul istet, viguros si rezistent!

Ulei din ficat de cod pentru copii Lysi

Supliment imbogatit cu DHA si vitamina D

Ulei din ficat de cod pentru copii Lysi - sursa ideala de Vitamina D, 'vitamina antirahitica' si DHA Omega-3, principalul constituent al creierului.

Este foarte usor de administrat si asimilat, iar puritatea maxima Lysi este recomandata chiar copiilor sub 1 an, ca aport esential de vitamina D.

Ulei din ficat de cod pentru copii Lysi datorita continutului de Omega-3 DHA (acid docosahexaenoic) este important pentru dezvoltarea creierului, a sistemului nervos central si pentru dezvoltarea functiei cognitive a copiilor, incepand cu varste de sub 1 an.

Vitaminele D si A sunt necesare pentru a asigura asimilarea calciului si o crestere normala a dintilor, o dezvoltare viguroasa a oaselor si pentru sanatatea ochilor.

Totodata, suplimentul Ulei din ficat de cod pentru copii Lysi este benefic pentru sanatate, in general, constituind un factor puternic de evitare a bolilor si de crestere a imunitatii.

Puritatea, gustul bun, cantitatile generoase si eficienta sunt caracteristicile de aur ale produselor Lysi.

Ingrediente: Ulei de peste (Ulei din ficat de cod, Ulei de ton) - 99.9%, Vitamina D3, Vitamina A, Vitamina E.

Doza zilnica recomandata:

Copiii intre 0-12 luni: 3-4 picaturi

Copiii intre 1-10 ani: 1 lingurita (5 ml)

Copiii de peste 11 ani si adulti: 1 lingura (10 ml)

Informatii nutritionale pentru 10 ml:

Energie 340 kJ /81 kcal;   
Grasimi: 9,2 g, din care:
* Grasimi saturate 2 g,
* Grasimi monosaturate 3,9 g,
* Grasimi polinesaturate: 3,3 g, din care:
         Omega-3: 2,5 g, din care:
               EPA= 0,7 g, 
               DHA=1,3 g,
Proteine: 0 g;
Glucide:  0 g;
Vitamina E:       9,2 mg (77% VNR)
Vitamina A:       275 µg (34% VNR)
Vitamina D3:    18,4 µg (368% VNR)
VNR = Valori nutritionale de referinta, cf. Regulamentului 1169/2011

Supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de lumina. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Dupa deschidere pastrati sticla curata, in cutie, in frigider. Uleiul devine opalescent la rece, ceea ce nu ii afecteaza calitatea. Persoanele alergice la peste vor evita consumul de ulei de peste. Femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanele care sufera de tulburari de coagulare a sangelui trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de utilizarea produsului. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj. 

Importator: SAGA SANATATE SRL, www.sagasanatate.ro; www.lysi.ro, Tel. 021-3303117, 0722810692, Notificat IBA nr. AA 3630/2010

Producator: LYSI HF. ISLANDA, www.lysi.is

Scrie un comentariu
Comentarii

  • Alexandra - 26.02.2018 10:48
    Se poate da ulei de cod pentru copii împreună cu omefa 3 pentru un copil de 3 ani sau este prea mult ? Multumesc
  • Corina Tirlea - 02.03.2018 11:37
    Buna ziua, Uleiul din ficat de cod, LYSI, indiferent de forma de prezentare (lichid sau capsule), este sursa ideala de Vitamine A, D, E si de acizi grasi Omega-3 si reprezinta terapia traditionala pentru obtinerea si mentinerea sanatatii oaselor si pentru dezvoltarea functiei cognitive. Pentru copii, produsul cel mai potrivit este Uleiul din ficat de cod pentru copii LYSI. Doza recomandata pentru un copil de 3 ani este de 5 ml pe zi. In cazul in care copilul dumneavoastra nu a mai consumat suplimente cu ulei de peste, va recomandam sa incepeti administrarea treptat, incepand cu 1ml si crescand progresiv, astfel incat sa ajungeti la doza recomandata de 5 ml pe zi. In felul acesta, acomodarea se face treptat atat pentru copil cat si pentru organism in general. Pentru a pastra proprietatile si beneficiile produselor LYSI in forma lichida, avand in vedere ca ele NU contin conservanti, recomandarea noastra este ca dupa deschidere, produsul sa fie pastrat in ambalajul original (flaconul trebuie pastrat cu dopul inchis), la frigider, ferit de lumina soarelui. Uleiul din ficat de cod LYSI, NU trebuie administrat concomitent cu alte suplimente care sa contina aceleasi elemente (Omega-3 si/ sau vitaminele A, D si E). Doar medicul specialist, sub stricta supraveghere poate decide altfel. In speranta ca am raspuns intrebarii dumneavoastra, va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru orice alte detalii suplimentare. Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate! Cu drag, LYSI Romania.