Ulei din ficat de cod pentru copii, Lysi, 240 ml

Cod: 360016220

Special Price 80.90 Lei

Ulei din ficat de cod pentru copii de la Lysi este sursa NATURALA ideala de Vitamina D si de Omega-3 de tip DHA, principalul constituent al creierului. Este un produs foarte pur, poate inlocui cu succes produsele traditionale cu vitamina D, aducand in plus virtutile Omega-3. Uleiul de peste are faima de a face copilul istet, viguros si rezistent!

Ulei din ficat de cod pentru copii, Lysi

Ulei din ficat de cod pentru copii Lysi - sursa  NATURALA ideala de Vitamina D si de Omega-3 de tip DHA , principalul constituent al creierului.

Este foarte usor de administrat si asimilat, iar puritatea maxima a produselor Lysi permite administrarea sa la copii inca din primul an de viata, ca aport esential de vitamina D.

Ulei din ficat de cod pentru copii Lysi, datorita continutului de Omega-3 de tip DHA (acid docosahexaenoic) este benefic pentru dezvoltarea creierului, a sistemului nervos central si pentru dezvoltarea functiei cognitive a copiilor, incepand cu varste de sub 1 an.

Vitaminele D si A sunt necesare pentru a asigura asimilarea calciului si o crestere normala a dintilor, o dezvoltare viguroasa a oaselor, dar si pentru sanatatea ochilor.

Totodata, Uleiul din ficat de cod Lysi este benefic pentru sanatate, in general, constituind un factor puternic de evitare a bolilor si de crestere a imunitatii.

Puritatea, gustul bun, cantitatile generoase si eficienta sunt caracteristicile de aur ale produselor Lysi.

Ingrediente: Ulei de peste (Ulei din ficat de cod, Ulei de ton) - 99.9%, Vitamina D3, Vitamina A, Vitamina E.

Informatii nutritionale pentru 10 ml:

Energie:                                  340 kJ /81 kcal;   
Grasimi:                                   9,2 g, din care:
* Grasimi saturate                         2 g,
* Grasimi monosaturate             3,9 g,
* Grasimi polinesaturate:            3,3 g,
din care:   Omega-3 total:           2,5 g,
din care:                 EPA              0,7 g, 
                               DHA             1,3 g,
Proteine:                                        0 g;
Glucide:                                         0 g;
Vitamina E:                                  9,2 mg (77% VNR*)
Vitamina A:                                  275 µg (34% VNR*)
Vitamina D3:                               18,4 µg (368% VNR*)
*VNR = Valori nutritionale de referinta, cf. Regulamentului 1169/2011

 


DESCOPERITI SECRETUL VITALITATII SI LONGEVITATII CU Uleiurile de peste ISLANDEZ Lysi
PENTRU CREIER, INIMA, OCHI SI OASE SANATOASE!


Supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de lumina. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Dupa deschidere pastrati sticla curata, in cutie, in frigider. Uleiul devine opalescent la rece, ceea ce nu ii afecteaza calitatea. Persoanele alergice la peste vor evita consumul de ulei de peste. Femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanele care sufera de tulburari de coagulare a sangelui trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de utilizarea produsului. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj.

Importator si Detinator notificare: SAGA SANATATE SRL, strada Magura Vulturului, nr. 2, Sector 2, Bucuresti
Notificat IBA nr. AA 3630/2010
Producator: LYSI HF. ISLANDA, www.lysi.is

Scrie un comentariu
Comentarii

  • Alexandra - 2018-02-26
    Se poate da ulei de cod pentru copii împreună cu omefa 3 pentru un copil de 3 ani sau este prea mult ? Multumesc
  • Corina Tirlea - 2018-03-02
    Buna ziua, Uleiul din ficat de cod, LYSI, indiferent de forma de prezentare (lichid sau capsule), este sursa ideala de Vitamine A, D, E si de acizi grasi Omega-3 si reprezinta terapia traditionala pentru obtinerea si mentinerea sanatatii oaselor si pentru dezvoltarea functiei cognitive. Pentru copii, produsul cel mai potrivit este Uleiul din ficat de cod pentru copii LYSI. Doza recomandata pentru un copil de 3 ani este de 5 ml pe zi. In cazul in care copilul dumneavoastra nu a mai consumat suplimente cu ulei de peste, va recomandam sa incepeti administrarea treptat, incepand cu 1ml si crescand progresiv, astfel incat sa ajungeti la doza recomandata de 5 ml pe zi. In felul acesta, acomodarea se face treptat atat pentru copil cat si pentru organism in general. Pentru a pastra proprietatile si beneficiile produselor LYSI in forma lichida, avand in vedere ca ele NU contin conservanti, recomandarea noastra este ca dupa deschidere, produsul sa fie pastrat in ambalajul original (flaconul trebuie pastrat cu dopul inchis), la frigider, ferit de lumina soarelui. Uleiul din ficat de cod LYSI, NU trebuie administrat concomitent cu alte suplimente care sa contina aceleasi elemente (Omega-3 si/ sau vitaminele A, D si E). Doar medicul specialist, sub stricta supraveghere poate decide altfel. In speranta ca am raspuns intrebarii dumneavoastra, va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru orice alte detalii suplimentare. Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate! Cu drag, LYSI Romania.