​Omega 3 + D Calcium – Lupta cu Osteoporoza!

Omega 3 + D Calcium de la LYSI este recomandat pentru intarirea sistemului vostru imunitar si, totodata, pentru sanatatea oaselor si a dintilor.
Acest produs contine elemente vitale pentru organismul nostru precum vitamina D, calciu si acizi grasi esentiali Omega 3. Unul din principale beneficii ale produsului Omega 3 + D Calcium este ca previne riscul de aparitie a osteoporozei sau boala oaselor fragile. Acest produs deveni astfel un aliat de nadejde al oaselor voastre, iar consumul acestuia trebuie realizat din timp, avand in vedere ca are o caracteristici speciala. Despre ce este vorba? Osteoporoza nu se poate vindeca, ci doar preveni! 
 
Omega 3 + D Calcium are o compozitie speciala si completa pentru a-si indeplini misiunile in harta noastra anatomica.
Uleiul de peste Omega 3 contine necesarul zilnic de vitamina D, prin care organismul nostru poate asimila firesc si eficient calciul. Altfel spus, calciul si vitamina D, constituie un tandem sau o echipa imbatabila, ce ajuta la absorbtia eficienta a calciului in organism. 

Dupa cum bine stim, calciul este vital pentru sanatatea oaselor noastre, mai precis pentru pastrarea integritatii oaselor, dar si pentru declansarea imunitatii. 
In continuare, va oferim un sfat pretios atunci cand sunteti in procesul de alegere a unui supliment alimentar cu Omega3. Aveti grija ca acest supliment sa includa doua tipuri importante din familia de acizi grasi esentiali Omega 3, DHA si EPA
Omega 3 +D Calcium, LYSI, respecta acest principiu, fiind un produs de calitate, iar o capsula contine 145 mg EPA si 95 mg DHA. Daca tot am ajuns la compozitia acestui supliment, trebuie precizat faptul ca produsul contine, pe langa acizi grasi Omega 3, vitamina D, vitamina E si o tableta de calciu.

Cum se administreaza produsul LYSI ,Omega 3 + D Calcium ?
Doza recomandata zilnic pentru adulti si pentru copii, ce au peste zece ani, consta in doua tablete de Calciu + o capsula Omega 3 + D .
Omega 3 + D Calcium este un produs ce contine 90 de unitati, impartite in 30 de doze zilnice, cinci blistere cu capsule de 30 caps Omega-3 si 60 tablete calciu. Citeste mai departe:

Scrie un comentariu