Invinge capriciile vremii cu IMMUNE MAX de la Lysi Islanda!

Oscilatiile de temperatura si precipitatiile, combinate cu vantul puternic, sigur ne vor supune organismul la mult efort pentru a se redresa. In plus, aceasta solicitare il va face vulnerabil in fata actiunii virusilor si microbilor.
Immune Max Lysi  poate fi considerat unul dintre cele mai puternice mijloace naturale de combatere a racelii si, a formei sale mai grave, gripa.
Immune Max Lysi, are un continut bogat in alkoxigliceroli, responsabili de stimularea intensa a sistemului imunitar . Acest continut il valorifica si il confera atributul de remediu natural extrem de pretios. 

In urma cercetarilor efectuate de-a lungul timpului, medicii au afirmat ca datorita prezentei alcoxiglicerolilor in maduva oaselor sanatoase si in laptele de mama, acestia au capacitatea de a oferi o imunitate naturala in lupta contra infectiilor si in dezvoltarea sistemului imunitar.
Prezenta alcoxiglicerolilor intr-un produs de calitate, cum este Immune Max Lysi, ii confera o gama variata de intrebuintari benefice in organismul nostru, cum ar fi:
  • stimularea functiilor sistemului imunitar. In acest fel, organismul nostru este fortificat si capabil sa reziste in fata actiunii bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice cu care ne confruntam mai ales in perioada rece;
  • favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice impotriva oboselii;
  • incetineste procesul de imbatranire;
  • stimuleaza ritmul de refacere al organismului dupa o serie de terapii dure, cum ar fi, de exemplu, radioterapia sau terapia cu radiatii;
  • imbunatateste mecanismul de producere a leucocitelor (numarul de celule albe din organism) si trombocitelor (plachete de sange, ce sunt responsabile de integritatea vaselor de sange);
  • contribuie la procesul de refacere al tesuturilor, accelerand ritmul de inchidere a mai multor tipuri de rani, cum ar fi leziunile, arsurile etc;
  • confera atat un efect antioxidant, cat si antibacterian.
Immune Max LYSI este un produs benefic atat pentru seniori si adulti, cat si pentru adolescenti si copii mai mari de 10 – 12 ani.
Sanatatea noastra merita ce este mai bun si ce poate fi mai bun, decat un produs natural, care sa fortifice sistemul nostru imunitar? Immune Max Lysi ar putea juca un dublu rol in viata noastra, de la inamicul racelii, la partenerul de nadejde al organismului nostru. Afla mai multe:

Scrie un comentariu