Cum si de ce sa luam Ulei de peste Lysi?

          Grija pentru propria sanatate reprezinta o traditie universala, ce imbraca forme diferite in functie de specificul fiecarei zone si al fiecarui popor.
Iata insa ca, doua popoare atat de diferite, traind in doua areale geografice total diferite, romanii si islandezii, au o traditie comuna.
Este vorba despre terapia traditionala cu ulei de peste
Bunicii si strabunicii nostri erau convinsi de binefacerile acestor produse pe care le administrau cu sfintenie copiilor lor. In timp, obiceiul s-a pierdut in mare masura in Romania.
In schimb, in Islanda, aceasta reprezinta o adevarata prioritate iar islandezii, inregistreaza astazi una dintre cele mai crescute sperante de viata din lume.
Dintotdeauna, in lungile nopti ale Islandei, sanatatea straluceste precum cea mai importanta lumina, peste vietile si destinele fiecarei familii.   

          Va mai amintiti de „chinul zilnic” din copilarie, cand trebuia sa inghitim cate o lingurita de ulei de peste?
Nu trebuie sa va mai ingrijorati in acest sens deoarece oferta actuala este foarte variata si poate satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Dar haideti mai bine sa intelegem cateva beneficii ale acizilor grasi omega-3 continuti de uleiul din ficat de cod care sunt sustinute de studiile stiintifice.

          Iata explicatia! 
Acizii grasi polinesaturati continuti in uleiul de peste cum ar fi Omega 3, precum EPA si DHA (acizii eicosapentaenoic si docosahexaenoic), stimuleaza activitatea sistemului nervos central, inimii si a organelor vederii. De fapt, cercetarile au demonstrat ca administrarea consecventa a uleiului de peste imbunatateste capacitatea de concentrare si atentia, imbunatateste comportamentul, abilitatile de citire si scriere.

          Acum cateva decenii, unica posibilitate de lupta impotriva rahitismului era uleiul de peste.
Multi dintre noi au primit acest tratament si dupa o perioada in care a fost intr-un con de umbra, in zilele noastre pediatrii isi indreapta din nou atentia catre miraculosul ulei de peste, care contine si o doza importanta de vitamina D, ce contribuie la fixarea calciului in organism.

          Administrarea Uleiului de peste este o traditie care a trecut cel mai important test, testul timpului
Exista nenumarate studii clinice si de laborator, realizate in intreaga lume, care vin sa demonstreze importanta deosebita a uleiului de peste pentru dezvoltarea normala a copiilor si pentru cresterea calitatii vietii prin asigurarea unei imunitati sporite si a unui organism viguros si sanatos, care sa ne permita o viata dinamica, plina de satisfactii si de bucurii pana la varste inaintate.
 
          Omega 3 din uleiul de peste ii ajuta pe copii sa-si corecteze deficitul de atentie, sa invete mai bine si le imbunatateste sanatatea cardiovasculara.
Intr-un studiu recent, copiii cu tulburari de coordonare care au luat suplimente de Omega 3 si-au imbunatatit performantele de citire si de ortografie in numai trei luni. De asemenea, exista cercetari promitatoare asupra efectului acizilor Omega 3 la copiii cu deficit de atentie (ADHD), autism si dislexie. Medicii recomanda introducerea uleiul de peste in alimentatia copiilor incepand cu varsta de 6 luni, din momentul in care incepe si diversificarea alimentatiei.

Uleiul de peste Lysi, este un produs PREMIUM, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, are un gust excelent si este considerat un factor de crestere a imunitatii, de evitarea a bolilor si metinere a sanatatii. Afla mai multe despre Lysi !

Scrie un comentariu