​Cum sa ajuti copilul pentru a face fata performantelor scolare?

Daca vrei sa ai un copil istet, care sa aiba performante scolare de care sa fii mandra, ar trebui sa te ocupi indeaproape nu doar de educatia sa, ci si de stilul sau de viata.
Este important sa intelegi ca a face performante scolare inseamna un efort semnificativ din partea copilului tau care are nevoie de toata sustinerea ta. Tocmai de aceea, ar trebui sa te asiguri ca are un program destul de lejer, sa aiba timp si pentru el, sa introduci jocurile in rutina lui zilnica pentru a se relaxa si sa ii spui cat de mandra esti de el in fiecare zi. Toate aceste mici detalii il vor ajuta sa se faca fata performantelor scolare si sa isi dezvolte o rezistenta ridicata la efortul psihic. 
In afara de programul lejer care ii permite celui mic sa se relaxeze ori de cate ori are nevoie, o alimentatie echilibrata si sanatoasa este obligatorie.  
Ajuta-l sa adopte un stil de viata sanatos, cu miscare zilnica si preparate sanatoase, care corespund nevoilor sale nutritionale.Extrem de important este aportul de acizi grasi Omega 3 pentru ca acestia sunt responsabili de buna dezvoltare a creierului.

Decizia de a avea un copil istet iti apartine inca din primele luni de sarcina.
Unele mamici nu realizeaza cat de important este Omega 3 in dezvoltarea creierului fatului si ulterior in dezvoltarea armonioasa a copilului. In acest sens, un lucru interesant de mentionat este faptul ca in prima luna de sarcina, creierul este primul organ ce incepe sa prinda contur, asa ca, nu uita sa ii asiguri hrana necesara creieruluiOmega 3.

Sursele de Omega 3 sunt peste tot, trebuie doar sa le introducem in alimentatia copilului nostru. Spre exemplu, in loc sa ii oferi o prajiturica cu ciocolata ca gustare, ofera-i 2-3 nuci care ii vor da energie si il vor sustine in procesul de invatare. Insa, cea mai buna sursa de Omega 3 este uleiul din ficat de cod de la Lysi, care nu doar il va ajuta pe cel mic sa faca fata performantelor scolare, ci ii va intari si imunitatea si ii va creste capacitatea de concentrare si rezistenta la efort psihic, lucru extrem de important in cazul unui copil premiant. Pentru a nu se plictisi cel mic de o singura aroma, poti opta atat pentru uleiul din ficat de cod clasic, cat si pentru cel cu aroma de lamaie sau cel cu aroma de lamaie cu menta. Alege uleiul din ficat de cod Lysi si bucurati-va impreuna de cat mai multe performante scolare! Citeste mai mult:

Scrie un comentariu