Cum ne putem consolida imunitatea?

In cele mai multe cazuri, raceala este inrudita cu alte boli si are simptome tipice, precum sinuzita, gripa, urmate de febra, dureri musculare, senzatie de oboseala si de slabiciune. Multe dintre aceste simptome pot fi contracarate daca avem un sistem imunitar puternic. Sistemul imunitar al organismului nostru este responsabil de protejarea noastra impotriva diferitelor infectii. Este important sa avem o imunitate puternica pe tot parcursul vietii, nu doar in timpul iernii sau in perioadele periculoase precum cea dominata de Covid-19.

Cum ne putem consolida sistemul imunitar? 

Respectati un regim alimentar echilibrat. Sistemul imunitar este format din celule si anticorpi care se reinnoiesc in mod constant, iar proteinele, carbohidratii si lipidele sunt fundamentale pentru formarea acestor componente. Dieta echilibrata cuprinde diferite substante nutritive de care organismul are mare nevoie. In mod ideal, ar trebui sa consumam fructe si legume in fiecare zi. Daca este posibil, incercati sa includeti ghimbir la mese, caci aceasta radacina este eficienta in combatarea infectiilor. La fel de bine, puteti consuma ceai de ghimbir sau puteti adauga putin ghimbir in sucuri sau in smoothie-uri.

Immune Max Lysi poate fi considerat unul dintre cele mai puternice mijloace naturale de combatere a racelii si, a formei sale mai grave, gripa. Totodata, acest supliment alimentar ne ajuta organismul in lupta cu oboseala.
De ce Immune Max Lysi?
Suplimentul alimentar Immune Max Lysi, are un continut bogat in alkoxigliceroli, responsabili de stimularea intensa a sistemului imunitar. Acest continut il valorifica si il confera atributul de remediu natural extrem de pretios.
In urma cercetarilor efectuate de-a lungul timpului, medicii au afirmat ca datorita prezentei alcoxiglicerolilor in maduva oaselor sanatoase si in laptele de mama, acestia au capacitatea de a oferi o imunitate naturala in lupta contra infectiilor si in dezvoltarea sistemului imunitar.
Prezenta alcoxiglicerolilor intr-un produs de calitate, cum este Immune Max Lysi, ii confera o gama variata de intrebuintari benefice in organismul nostru, cum ar fi:
  • stimularea functiilor sistemului imunitar. In acest fel, organismul nostru este fortificat si capabil sa reziste in fata actiunii bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice cu care ne confruntam mai ales in perioada rece;
  • favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice impotriva oboselii;
  • incetineste procesul de imbatranire;
  • stimuleaza ritmul de refacere al organismului dupa o serie de terapii dure, cum ar fi, de exemplu, radioterapia sau terapia cu radiatii;
  • imbunatateste mecanismul de producere a leucocitelor (numarul de celule albe din organism) si trombocitelor (plachete de sange, ce sunt responsabile de integritatea vaselor de sange);
  • contribuie la procesul de refacere al tesuturilor, accelerand ritmul de inchidere a mai multor tipuri de rani, cum ar fi leziunile, arsurile etc;
  • confera atat un efect antioxidant, cat si antibacterian.
Immune Max Lysi este un produs benefic atat pentru seniori si adulti, cat si pentru adolescenti si copii mai mari de 12 ani.
Sistemul nostru imunitar poate fi intarit si prin actiunea complementara a produsului Immune Max Lysi, alaturi de Omega-3 Lysi sau de Uleiul din ficat de cod Lysi.
Sanatatea noastra merita ce este mai bun si ce poate fi mai bun, decat un produs natural, care sa fortifice sistemul nostru imunitar? Immune Max Lysi ar putea juca un dublu rol in viata noastra, de la inamicul racelii, la partenerul de nadejde al organismului nostru. Afla mai multe despre produsele Lysi

Scrie un comentariu