​Ce beneficii ne aduce consumul de ulei din ficat din cod Lysi ?

„Nici o masa fara peste sau uleiul de peste face bine la creier!” sunt vorbe pe care toti le-am auzit de mici.
Aveau dreptate, pentru ca avem nevoie de vitamina A, vitamina D si de acizii grasi Omega 3. Chiar daca batranii si copii sunt primii vizati, toate categoriile de varsta au nevoie de efectele benefice oferite de Omega 3.

Specialistii au precizat ca exista grasimi care nu doar ca ne sunt de folos, dar sunt vitale pentru sanatatea mentala.
Omega 3 nu poate fi produs insa de organismul nostru, iar in cazul acesta avem nevoie de un ajutor venit din partea unor suplimente alimentare, de buna calitate, cum este uleiul din ficat de cod LYSI. Acest supliment alimentar contine substantele nutritive de care avem nevoie, de la vitamina A si vitamina D, la acizii grasi si polinesaturati Omega 3, DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic). 

Deja cunoastem faptul ca vitaminele A si D au grija de sanatatea ochilor nostri si sunt responsabile de dezvoltarea normala a oaselor, dar ce beneficii ne aduce uleiul din ficat din cod LYSI?
Stimuleaza buna functionare a circulatiei cardiovasculare, astfel uleiul din ficat de cod ne ajuta sa prevenim riscul aparitiei bolilor de inima si aritmiilor.

Pe langa acest aspect, acest supliment alimentar va intareste sistemul imunitar si ofera vitalitate organismului nostru.
Deja am punctat cateva responsabilitati majore pe care uleiul din ficat de cod si le asuma in corpul nostru, insa nu am terminat.
Uleiul de peste LYSI este solutia optima pentru persoanele care, dimineata, cand se trezesc se confrunta cu dureri, inflamatii sau senzatia de amorteala la incheieturi. Cum ii ajuta?

Uleiul din ficat de cod are un rol esential in mentinerea sanatatii articulatiilor.
Ne adresam diabeticilor si persoanelor care sufera de hipertensiune, care pot gasi un aliat puternic in uleiul de ficat din cod ce poate ajuta organismul sa trateze aceste afectiuni.
Am precizat mai devreme ca acest supliment alimentar, sub forma de ulei de peste, contine vitamina D si reprezinta o aliat redutabil ce previne aparitia osteoporozei.

Ajungem acum la copii si la efectele benefice pe care uleiul de peste le are in dezvoltarea lor mentala si fizica.

Uleiul din ficat de cod pentru copii de la Lysi oferta premizele unei dezvoltari armonioase a micutului nostru prin rolul sau in dezvoltarea creierului si ii permite sa faca corelatii de idei complexe. In ceea ce priveste evolutia fizica, acest suplimentar alimentar contribuie la dezvoltarea retinei, imbunatatind vederea copilului si, totodata, are grija ca oasele si dintii lor sa se formeze firesc si puternici.
Tot in repertoriul de efecte benefice ale acestui ulei intra si rolul sau important in prevenirea dislexiei (dificultatea de a invata cititul si scrisul) tulburarilor de memorie sau de atentie. In plus, uleiul de ficat de cod are capacitatea de a oferi creierului nostru o stare de bine.
In final, pe langa angajamentul pe care si l-a luat in buna functionare a organismului, acest supliment alimentar de la Lysi are grija si de sanatatea noastra psihica, prin combaterea depresiei postpartum, a maladilior Alzheimer si Parkinson sau sindromului ADHD la copii etc.

Pentru ca organismul nostru sa functioneze eficient si sanatos, are nevoie de ajutorul nostru, iar noi il putem sustine prin asigurarea acizilor grasi Omega 3, din ulei de peste. Avem numai de castigat, iar creierul, sistemul cardiovascular, sistemul imunitar si oasele noastre ne vor multumi! Afla mai multe

Scrie un comentariu