Ai auzit uleiul de ficat de rechin? Afla mai multe!

Stiati ca rechinul este printre animalele care s-au schimbat foarte putin din vremurile preistorice pana in zilele noastre?
Acesta se numara printre vietuitoarele cu cea mai simpla constitutie, nefiind atins de evolutie. A supravietuit 400 milioane de ani deoarece organismul sau este adaptat pentru supravietuire. Rechinul nu doarme niciodata, este in permanenta activ si niciodata nu face cancer.
 
Uleiul din ficat de rechin, excelent pentru intarirea organsimului  
Medicina populara islandeza si din alte tari nordice utiliza Uleiul din ficat de rechin in special pentru grabirea inchiderii ranilor, ca remediu pentru problemele respiratorii, gen raceala si gripa, combaterea oboselii si ca tonic general.
Uleiului din ficat de rechin i se acorda o atentie deosebita pentru beneficiile aduse sistemului imunitar, datorita, in special continutului bogat de alcoxigliceroli. Acestia ajuta la stimularea producerii celulelor albe din sange, cele mai importante in sistemul de autoaparare a organismului. Alcoxiglicerolii au fost decelati in maduva oaselor sanatoase si in laptele de mama, dar uleiul din ficat de rechin contine de cateva ori cantitatea pe care corpul uman o poate produce.
De asemenea, o serie de cercetari au subliniat multiplele beneficii pe care le are pentru sanatatea omului. Acesta ajuta la refacerea tesuturilor, grabind inchiderea ranilor, stimuleaza functiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent in fata bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice. In plus, se pare ca are puterea de a incetini procesul de imbatranire, favorizand refacerea organismului dupa unele terapii dure, ca radioterapia sau terapia cu radiatii. Totodata, favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice in sindrom de oboseala cronica si stimuleaza mecanismul de producere a leucocitelor si trombocitelor.
Ultimele studii au constatat ca acest ulei are proprietati ce-l recomanda ca o terapie complementara anticancer.
Aceste efecte ale uleiului din ficat de rechin il fac un adjuvant pretios in multe afectiuni: hepatite virale si ciroze; astm, bronsite, artrite; psoriazis si diverse forme de cancer al pielii; inainte, in timpul, si dupa terapia cu radiatii sau chimioterapie, etc.

Immune Max Lysi contine Ulei din ficat de rechin si stimuleaza intens sistemul imunitar adult.
Immune Max Lysi sau uleiul din ficat de rechin este recomandat a fi consumat de toate persoanele, dar mai ales de cele care sufera de rinita alergica, astm bronsic, infectii cronice, ciroza sau diabet zaharat.  Se spune chiar ca uleiul din ficat de rechin are un rol important si in prelungirea si imbunatatirea calitatii vietii pentru bolnavii de cancer datorita continutului de compusi care blocheaza dezvoltarea celulelor tumorale. Afla mai multe:

Scrie un comentariu