Uleiul din ficat de rechin este cel mai puternic mijloc natural pentru Super Imunitate!

Exista perioade in viata noastra in care ne simtim obositi și stresati, iar acest lucru ne poate afecta serios imunitatea.

Studiile realizate de-a lungul anilor au demonstrat faptul ca uleiul din ficat de rechin are un efect extraordinar asupra imunitatii, acesta avand un continut mare de alcoxigliceroli, care stimuleaza productia de leucocite (leucocitele au rolul esentiale de a ne proteja organismul de infectii). Uleiul din ficat de rechin Lysi contine o cantitate mult mai mare de alcoxigliceroli decat corpul omenesc poate produce. In plus, uleiul din ficat de rechin contine și scvalen, un antibiotic natural, și scvalamina, compus cu proprietati antibacteriene și antifungice.
Iata la ce poti utiliza uleiul din ficat de rechin: 
  • Refacerea tesuturilor și inchiderea rapida a ranilor
  • Incetinirea procesului de imbatranire
  • Refacerea mai rapida a organismului dupa anumite tratamente, cum ar fi cele de radioterapie sau chimioterapie
  • Stimularea sistemului nervos și eliminarea starilor de oboseala
  • Stimularea sistemului imunitar
Immune Max Lysi contine Ulei din ficat de rechin si stimuleaza intens sistemul imunitar adult.
Immune Max Lysi sau uleiul din ficat de rechin este recomandat a fi consumat de toate persoanele, dar mai ales de cele care sufera de rinita alergica, astm bronșic, infectii cronice, ciroza sau diabet zaharat.  Se spune chiar ca uleiul din ficat de rechin are un rol important și in prelungirea și imbunatatirea calitatii vietii pentru bolnavii de cancer datorita continutului de compuși care blocheaza dezvoltarea celulelor tumorale.

Nu ar trebui sa iti faci griji ca Immune Max Lysi NU contine mercur!
Toate uleiurile de peste produse de Lysi sunt supuse unui proces de purificare, atent supervizat de specialisti și au o compozitie controlata. In plus, certificatele de analiza ale produselor atesta lipsa mercurului din uleiul din ficat de rechin.
Se recomanda consumul de ulei din ficat de rechin in perioadele foarte incarcate sau in perioadele cu schimbari bruste de temperatura, in cure de 2-3 luni. Citeste mai multe

Scrie un comentariu