Uleiul din Ficat de Cod iti poate imbunatati sanatatea dentara

Stiai ca Uleiul din ficat de cod este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sanatatii generale, inclusiv asupra sanatatii gingiilor si implicit a dintilor?
Iata cateva moduri in care uleiul din ficat de cod ajuta sanatatea dentara: 
  • Vitamina D: Uleiul din ficat de cod este o sursa excelenta de vitamina D, care este esentiala pentru sanatatea dintilor. Vitamina D ajuta la absorbtia calciului si fosforului, minerale importante pentru formarea si mentinerea sanatatii dintilor. Un nivel adecvat de vitamina D poate preveni afectiuni dentare precum cariile si boala parodontala.
  • Vitamina A: Uleiul din ficat de cod contine si vitamina A, care este importanta pentru sanatatea gingiilor si a tesuturilor moi din cavitatea bucala. Vitamina A contribuie la mentinerea integritatii si functiei normale a mucoaselor, ajutand la prevenirea infectiilor si inflamatiilor gingivale.
  • Acizi grasi omega-3: Acizii grasi omega-3 din uleiul din ficat de cod au proprietati antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea inflamatiei gingivale si la prevenirea bolilor parodontale. Inflamatia cronica a gingiilor poate duce la pierderea dintilor, iar omega-3 poate contribui la sanatatea pe termen lung a gingiilor.
  • Imbunatatirea sanatatii osoase: Uleiul din ficat de cod ajuta la mentinerea sanatatii osoase, inclusiv a oaselor maxilarului care sustin dintii. Oasele puternice si sanatoase sunt esentiale pentru mentinerea stabilitatii si integritatii dentare.
  • Proprietati antioxidante: Vitaminele A si D din uleiul din ficat de cod au proprietati antioxidante, care ajuta la protejarea tesuturilor dentare de deteriorarea cauzata de radicalii liberi. Acest lucru poate contribui la prevenirea degradarii dentare si la mentinerea sanatatii generale a dintilor si gingiilor.
Uleiul din ficat de cod, Lysi, este un produs PREMIUM, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, are un gust excelent si este considerat un factor de crestere a imunitatii, de evitarea a bolilor si metinere a sanatatii. Afla mai multe despre Lysi !
 Sa iei Lysi dureaza doar cateva secunde, dar te vei bucura pe termen lung de protectia pe care ti-o asigura!
 

Scrie un comentariu