​Uleiul de peste, suplimentul cel mai cautat! De ce?

S-a demonstrat deja ca omega 3 este un acid gras excelent pentru buna functionare a organismului nostru.
S-a dovedit faptul ca acesti acizi sunt esentiali pentru functionarea creierului, pentru sanatatea oaselor si pentru sanatatea inimii.

Pe piata din Romania au aparut in ultima vreme o multime de suplimente cu omega 3.
Acestea se pot gasi atat in farmacii, cat si in magazinele cu produse naturiste si se adreseaza copiilor, dar si adultilor.
Inainte de a alege un astfel de produs, specialistii sustin ca e nevoie sa fim atenti la urmatoarele aspecte: materia prima folosita, metoda de procesare a uleiului de peste, cantitatea de Omega 3 sau de EPA si DHA continuta intr-o capsula sau intr-o sticla si cantitatea de trigliceride naturale.

Aspecte importante in alegerea suplimentului omega 3  
De ce sunt importante aceste aspecte? Deoarece ele fac diferenta intr-un produs de calitate, ce va produce efecte in organism si unul de slaba calitate ce nu va avea aceleasi efecte.
Astfel, e de preferat sa alegi suplimentele care contin omega 3 natural, obtinut din pesti salbatici. Exista si omega 3 sintetic, obtinut in fabrica, ce nu contine DHA si EPA.
De asemenea, fii atenta si la procesul de rafinare al uleiului de ficat de cod. Intr-un astfel de proces se separa vitaminele din ulei, dupa care se reintroduc. In unele cazuri se reintroduc cele din extracte naturale, in alte cazuri, se introduc unele sintetice.

Uleiul de peste este suplimentul cel mai cautat, de ce?
Cercetarile din ultimii ani au aratat ca administrarea uleiului de peste inca de la varste fragede, ii da copilului sansa de a fi mai sanatos, mai rezistent si nu in ultimul rand mai inteligent.
Uleiul pur de peste Omega-3 sau Uleiul din ficat de cod (Omega-3 cu vitamina D) sunt sursele ideale de acizi grasi Omega-3, cu proprietati nutritive, terapeutice si energetice deosebite. Ele se gasesc sub forma lichida, cu gust bun si cu arome sau in forma de capsule mici care sunt usor de inghitit.

De ce Lysi?
Uleiul din ficat de cod Lysi este un produs obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, din apele Atlanticului de Nord, pelucrat cu tehnologii de ultima ora, si are o actiune benefica pentru copii, adulti si varstnici. Este o sursa ideala de vitamine D si A, care sunt foarte necesare pentru a asigura dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor, precum si pentru sanatatea ochilor.

Uleiul din ficat de cod Lysi este o sursa buna de acizi grasi polinesaturati Omega-3, DHA si EPA, care s-a dovedit ca joaca un rol important in evitarea bolilor de inima si a aritmiilor, imbunatatirea circulatiei cardiovasculare, normalizarea nivelelor trigliceridelor, hipertensiunii si colesterolului, mentinerea sanatatii articulatiilor, starea de bine a creierului, combaterea depresiei si ADHD. Afla mai multe:

Scrie un comentariu