Uleiul de peste si sanatatea articulatiilor

Stiai ca Uleiul de peste Lysi, datorita continutului de acizi Omega-3 NATURALI, are multiple beneficii pentru sănătatea articulațiilor ?
Iată câteva moduri în care omega-3 ajută la menținerea sănătății articulațiilor:
  •  Reducerea inflamației: Omega-3 are proprietăți antiinflamatorii puternice, care ajută la reducerea inflamației în articulații. Inflamația cronică este o cauză principală a durerii și rigidității articulare, întâlnite în afecțiuni precum artrita reumatoidă și osteoartrita. 
  •  Ameliorarea durerii: Studiile au arătat că suplimentarea cu omega-3 poate reduce durerea articulară și rigiditatea matinală la persoanele cu artrită reumatoidă. Acizii grași omega-3 pot reduce producția de mediatori inflamatori, ceea ce duce la o reducere a simptomelor dureroase.
  •  Îmbunătățirea mobilității articulare: Prin reducerea inflamației și ameliorarea durerii, omega-3 poate contribui la îmbunătățirea mobilității articulațiilor, permițând o gamă mai largă de mișcare și o funcționare mai bună a acestora.
  •  Protecția cartilajului: Omega-3 poate ajuta la protejarea și menținerea sănătății cartilajului articular. Inflamația cronică poate duce la deteriorarea cartilajului, iar acizii grași omega-3 pot ajuta la prevenirea acestei degradări prin efectele lor antiinflamatorii.
  • Reducerea necesității de medicamente antiinflamatoare: Persoanele care consumă omega-3 pot avea nevoie de doze mai mici de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) pentru gestionarea durerii articulare. Acest lucru poate reduce riscul de efecte secundare asociate cu utilizarea pe termen lung a AINS.
  •  Îmbunătățirea sănătății osoase: Omega-3 poate contribui și la sănătatea osoasă, susținând densitatea minerală osoasă și prevenind pierderea osoasă. Oasele sănătoase sunt esențiale pentru susținerea și protejarea articulațiilor.
Uleiul din ficat de cod, Lysi, este un produs PREMIUM, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, are un gust excelent si este considerat un factor de crestere a imunitatii, de evitarea a bolilor si metinere a sanatatii. Afla mai multe despre Lysi !
Sa iei Lysi dureaza doar cateva secunde, dar te vei bucura pe termen lung de protectia pe care ti-o asigura!

Scrie un comentariu