Uleiul de peste 3 traditie pentru un creier sanatos, din copilarie pana la senectute.

Acizii grasi omega 3 au un rol foarte important pentru sanatatea creierului si pentru buna functionare a activitatii cerebrale. Influenta acestora asupra functiilor cerebrale nu se esaloneaza pe paliere de varsta si nu se limiteaza doar la perioada de formare si dezvoltare a omului, ci este activa si extrem de importanta pe toata perioada vietii, inclusiv in viata intrauterina.

Este foarte important ca fatul sa poata asimila acizi grasi omega 3 in perioada sarcinii, acestia influentand in mod direct sistemul cerebral, buna functionare a sistemului ocular si cardiovascular.  
Copilului i se asigura astfel capacitatea de a se dezvolta normal din punct de vedere cerebral, de a avea capacitatea de a se naste cu anumite abilitati si simturi, de a veni pe lume in conditii normale de sanatate. Viitoarea mama se va asigura ca dieta ei zilnica va cuprinde alimente bogate in acizi grasi omega 3, avand in vedere faptul ca organismul uman nu poate produce singur acest tip de acizi. Un consum constant de carne de peste, alune, nuci, ulei si seminte de in, fasole boabe, linte sau naut, fructe si legume proaspete ar trebui sa fie suficient pentru a asigura necesarul de omega 3, atat pentru mama, cat si pentru fat.

Acizii grasi omega 3 sunt necesari pentru ca micutul sa-si poata dezvolta cat mai multe abilitati, sa se dezvolte din punct de vedere emotional conform fiecarei etape de crestere, sa aiba capacitatea de a se concentra si integra, sa fie linistit si fericit.
Pentru ca micutii sa se dezvolte armonios si activitatea lor cerebrala sa functioneze in limite normale, li se va asigura un meniu bogat in alimente ce reprezinta o sursa naturala de acizi grasi omega 3. Vor consuma carne de peste, oua, lactate, fructe si legume proaspete.

Preadolescenta si adolescenta, perioade extrem de solicitante pentru viitorii tineri.
Capacitatea lor de concentrare si invatare, de a face fata multor provocari venite odata cu cresterea, sunt direct legate de aportul de acizi grasi omega 3 adus organismului. Pentru a face fata avalansei de informatii ce ar trebui sa le asimileze si tuturor examenelor prin care trec, este necesara o alimentatie bogata in acizi grasi omaga 3 si chiar administrarea de suplimente de omega 3 .

Activitatea cerebrala trebuie sustinuta pe toata durata vietii printr-un aport constant de omega 3.
Chiar daca organismul se afla la apogeu, trebuie ajutat prin asigurarea unui echilibru in toate, printr-o alimentatie sanatoasa si precautie. Asa cum este tratat organismul pe parcursul vietii, tot asa va raspunde si acesta in perioda de maturitate.

Un echilibru emotional, o functionare cerebrala buna pentru cat mai mult timp, diminuarea riscului aparitiei problemelor psihice si bolilor cu specific, precum dementa, pot fi asigurate printr-o atentie sporita acordata consumului de omega 3. Avand grija sa se furnizeze constant surse de acizi grasi omega 3, se stopeaza procesul de imbatranire al creierului, se reduce riscul aparitiei bolilor psihice si se mentine un tonus general foarte bun. Afla mai multe despre produsele Lysi:

Scrie un comentariu