​Ulei de ficat de cod pentru copii, Lysi

Uleiul de ficat de cod pentru copii Lysi contine acizi grași esențiali Omega 3, responsabili pentru dezvoltarea creierului la copii și menținerea sănătății sistemului nervos de-a lungul vieții sale.

Acizii grași Omega 3 trebuie oferiți copiilor, încă din perioada prenatală, din resursele mamei. Mai târziu, copiii trebuie să consume alimente bogate în Omega 3 sau pot fi oferite suplimente alimentare de Omega 3. Noi vă recomandăm uleiul din ficat de cod pentru copii de la Lysi, ce reprezintă sursa ideală de Vitamina D, dar și de Omega 3 de tip DHA, principalul constituent al creierului.
 
Uleiul de ficat de cod LYSI este recomandat chiar şi copiilor sub 1 an!

Pe lângă faptul că poate constitui si un aport esenţial de vitamina D, ingredientele sunt de puritate maximă pentru siguranţa copilului tău. Acest produs a fost conceput special pentru copii, pentru a asigura atât sănătatea lor mentală, cât şi pentru fortificarea organismului. Beneficiile sale vin din ingredientele ce compun acest supliment alimentar. 
Produsul creat de Lysi, conţine pe lângă acizii graşi Omega 3 DHA (acid docosahexaenoic) din uleiul de ficat de cod, ulei de ton şi vitamine importante pentru buna funcţionare a „maşinăriei noastre inginereşti interne” precum vitamina E, vitamina D şi vitamina A.
 
Ştiaţi că 60% din creierul uman este compus din grăsimi?

Vorbim aici despre grăsimi esenţiale Omega 3. Conţinutul bogat de acizi graşi Omega 3 DHA din uleiul de ficat de cod este responsabil şi benefic pentru dezvoltarea creierului copilului, a sistemului nervos central şi pentru dezvoltarea funcţiei cognitive ( care se referă la capacitățile și mecanismele învățării și accederii la cunoștințe) a copiilor, începând cu micuţii cu vârste de sub 1 an. 
Beneficiile acizilor graşi esenţiali Omega 3, sunt completate de vitamina A şi vitamina D, indispensabile pentru asimilarea calciului de către organismul nostru, dar şi pentru sănătatea ochilor. Corpul uman are nevoie de calciu pentru creştere normală a dinţilor şi pentru o dezvoltare viguroasă a oaselor.
 
Puteţi considera uleiul de ficat de cod LYSI un aliat al sănătăţii generale al copilului vostru, constituind un factor puternic de prevenire a bolilor şi de creştere a imunităţii. 
În funcţie de vârsta copilul vostru, se administrează doza zilnică recomandată: 
Copiii între 0-12 luni: 3-4 picături;
Copiii între 1-10 ani: 1 linguriţă (5 ml);
Copiii de la11 ani şi adulti: 1 lingură (10 ml).

Acest produs este un supliment alimentar, ce nu înlocuieşte o alimentaţie echilibrată şi variată. Uleiul de ficat de cod de la Lysi trebuie păstrat la loc uscat, ferit de lumina soarelui, iar după deschidere se ţine la frigider. În momentul în care, produsul a fost deschis şi se păstrează în frigider, poate deveni opalescent, însă acest lucru nu afectează sub nici o formă calitatea produsului. În plus, nu uitaţi după deschidere, să ştergeţi cu grijă gâtul sticlei după utilizare. Afla mai multe:

Scrie un comentariu