Ulei de ficat de cod pentru copii Lysi

Acizii grasi esentiali Omega 3 sunt responsabili pentru dezvoltarea creierului la copii si mentinerea sanatatii sistemului nervos de-a lungul vietii sale.
Acizii grasi Omega 3 trebuie oferiti copiilor, inca din perioada prenatala, din resursele mamei. Mai tarziu, copiii trebuie sa consume alimente bogate in Omega 3 sau pot fi oferite suplimente alimentare de Omega 3.
 
Noi va recomandam uleiul din ficat de cod pentru copii de la Lysi, ce reprezinta sursa ideala de Vitamina D, dar si de Omega 3 de tip DHA, principalul constituent al creierului. 
 
Uleiul de ficat de cod Lysi este recomandat chiar si copiilor sub 1 an! Pe langa faptul ca poate constitui si un aport esential de vitamina D, ingredientele sunt de puritate maxima pentru siguranta copilului tau. 
Acest produs a fost conceput special pentru copii, pentru a asigura atat dezvoltarea lor mentala, cat si pentru fortificarea organismului. Beneficiile sale vin din ingredientele ce compun acest supliment alimentar.
 
Produsul creat de Lysi, contine pe langa acizii grasi Omega 3 DHA (acid docosahexaenoic) din uleiul de ficat de cod, ulei de ton si vitamine importante pentru buna functionare a „masinariei noastre ingineresti interne” precum vitamina E, vitamina D si vitamina A.
 
Stiati ca 60% din creierul uman este compus din grasimi? Vorbim aici despre grasimi esentiale Omega 3.
Continutul bogat de acizi grasi Omega 3 DHA din uleiul de ficat de cod este responsabil si benefic pentru dezvoltarea creierului copilului, a sistemului nervos central si pentru dezvoltarea functiei cognitive (care se refera la capacitatile si mecanismele invatarii si accederii la cunostinte) a copiilor, incepand cu micutii cu varste de sub 1 an.
 
Beneficiile acizilor grasi esentiali Omega 3, sunt completate de vitamina A si vitamina D, indispensabile pentru asimilarea calciului de catre organismul nostru, dar si pentru sanatatea ochilor. Corpul uman are nevoie de calciu pentru crestere normala a dintilor si pentru o dezvoltare viguroasa a oaselor.
 
Puteti considera Uleiul de ficat de cod Lysi un aliat al sanatatii generale a copilului vostru, constituind un factor puternic de prevenire a bolilor si de crestere a imunitatii.
 
In functie de varsta, doza zilnica recomandata de Ulei din ficat de cod pentru copii este : 
  • Copiii intre 0-12 luni: 3-4 picaturi;
  • Copiii intre 1-10 ani: 1 lingurita (5 ml);
  • Copiii peste de la 11 ani si peste: 1 lingura (10 ml).
Acest produs este un supliment alimentar, ce nu inlocuieste o alimentatie echilibrata si variata. Uleiul de ficat de cod de la Lysi trebuie pastrat la loc uscat, ferit de lumina soarelui, iar dupa deschidere se tine la frigider.
Inainte de final, venim cu o precizare importanta. In momentul in care, produsul a fost deschis si se pastreaza in frigider, poate deveni opalescent, insa acest lucru nu afecteaza sub nici o forma calitatea produsului. In plus, nu uitati dupa deschidere, sa stergeti cu grija gatul sticlei dupa utilizare.
 
Sanatatea mentala si sanatatea organismului copiilor pot fi protejate si fortificate de uleiul de ficat de cod de la Lysi, un produs cu componente naturale, eficiente si esentiale pentru o dezvoltare armonioasa a micutilor nostri. Afla mai multe despre Lysi:
Lysi – Numarul 1 mondial in productia de Ulei din ficat de cod !

Scrie un comentariu