Omega 3 si sanatatea unghiilor, parului si a pielii

Haideti sa intelegem de Uleiul de peste LYSI poate fi un aliat de nadejde atat pentru mentinerea sanatatii ca si a frumusetii.
Dupa cum am vazut, activitatea unor organe vitale este strans legata de cantitatea de acizi grasi omega 3 furnizati organismului. Insa la fel de influentata de prezenta acizilor grasi omega 3 poate  fi si starea de sanatate a parului, unghiilor si a pielii.
O dieta dezechilibrata din care lipsesc preparatele din carne de peste, nucile, fasolea boabe, nautul, lactatele, ouale, fructele si legumele proaspete, poate fi reflectata  asupra aspectului exterior al corpului nostru. Un par uscat si fara stralucire, unghii care se rup, un ten tern, toate ne conduc spre aceeasi idee, ca ceva Ii lipseste organismului nostru si ne trage semnale de alarma. 
Un consum zilnic de omega 3 furnizat printr-o alimentatie sanatoasa, va hrani foliculii firului de par ajutand astfel la refacerea acestuia. Rezultatul va fi Intarirea radacinii firului de par si capatarea stralucirii si rezistentei. Un par degradat si fara stralucire va fi remediat prin echilibrarea aportului de omega 3.
Tot aportul de omega 3 este raspunzator si de starea de sanatate a unghiilor. Un consum optim ne va ajuta ca unghiile noastre sa fie sanatoase, puternice si mai putin casante. Citeste mai mult: http://aciziomega3.ro/beneficii-omega-3/acizii-grasi-omega-3-si-sanatatea-unghiilor-parului-si-pielii.html

Scrie un comentariu