​Omega 3 Forte

În corpul uman există o paradigma interesantă, creierul şi sistemul nervos sunt compuşi, într-o mare parte din acizi graşi esenţiali Omega 3, însă organismul nostru nu îi poate produce.
Aşadar, cum putem asigura corpului nostru cantitatea necesară de Omega 3 pentru a ne asigura o calitate bună a vieţii?
În primul rând, trebuie să includem în alimentaţia noastră, produse bogate în Omega 3 cum sunt somonul, macroul, heringul, tonul şi alte specii de peşti, dar şi seminţe de in, seminţe de chia, seminţe de cânepă, nuci, conopidă, varză de Bruxelles etc.

Consumul regulat de alimente bogate în acizi graşi Omega 3 poate fi completat de consumul unor suplimente de Omega 3.
Odată ce aţi făcut acest pas, recomandarea noastră este Omega 3 Forte de la LYSI. 
Acest produs este un suplimentar alimentar de calitate, deoarece în compoziţia lui se găsesc atât acizi graşi Omega 3 DHA şi acizi graşi Omega 3 EPA, criteriu esenţial în alegerea celor mai bune suplimente de Omega 3.

Este bine de ştiut că în compoziţia unei capsule de Omega 3 Forte LYSI se găsesc 1000 mg de ulei peşte cu 60% concentratie de acizi Omega-3.

Numeroase studii au reliefat faptul că uleiul de peşte are capacitatea de a diminua riscul de apriţie a unor inamici serioşi ai sănătăţii noastre precum ateroscleroză, hipertensiune arterială, infarct de miocard, aritmii, atacul cerebral, dar şi de reducere a nivelului colesterolului şi al trigliceridelor.

Persoanele cu afecţiuni ale inimii sau predispuse la atac de cord, pot ţine la distanţă pericolul prin consumul de suplimente alimentare care conţin acizi graşi Omega-3, reducând astfel riscul unui accident coronarian.
Totodată, acizii graşi Omega 3 vin si în ajutorul persoanelor care au suferit de un atac coronian, iar potrivit unor studii de specialitate efectuate în America, consumul de 1 gram de acizi graşi Omega-3 din uleiuri marine are capacitatea de a reduce riscul de reapariţie sau de repetare a atacului.
Pe lângă beneficiile oferite sistemului cardiac, acizii graşi Omega 3 din produsului conceput de LYSI, combat afecţiuni ale închieturilor cum ar fi artrita, dar combat şi afecţiuni la nivelului sistemului nervos precum maladia Alzheimer, schizofrenie, depresie etc. Afla mai multe:

Scrie un comentariu