Invata de la cei puternici!

Invata de la cei mai puternici!
Stiati ca rechinul este printre animalele care s-au schimbat foarte putin din vremurile preistorice pana in zilele noastre?
Acesta se numara printre vietuitoarele cu cea mai simpla constitutie, nefiind atins de evolutie. A supravietuit 400 milioane de ani deoarece organismul sau este adaptat pentru supravietuire.
Rechinul nu doarme niciodata, este in permanenta activ si niciodata nu face cancer. Acesta ultima constatare a atras atentia cercetatorilor doar in ultimii ani.
Credinta in puterea tamaduitoare a rechinului este la fel de veche precum timpul insusi si diverse produse obtinute din rechini au fost cele mai populare medicamente timp de milenii.
Medicina populara islandeza si din alte tari nordice utiliza Uleiul din ficat de rechin in special pentru grabirea inchiderii ranilor, ca remediu pentru problemele respiratorii, gen raceala si gripa, combaterea oboselii dar si ca tonic general.
Cercetarile ulterioare au subliniat multe efecte benefice pentru sanatatea omului: ajuta la refacerea tesuturilor, grabind inchiderea ranilor, stimuleaza functiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent in fata bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice; incetineste procesul de imbatranire, favorizeaza refacerea organismului dupa un terapii dure precum radioterapia, favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice in sindrom de oboseala cronica; stimuleaza mecanismul de producere a leucocitelor si trombocitelor.
IMMUNE MAX LYSI contine alkoxigliceroli extrasi din ficatul de rechin care stimuleaza intens sistemul imunitar adult si este unul dintre cele mai puternice mijloace naturale pentru combaterea racelii, a gripei si a oboselii.
LYSI - Fii rezistent! Bucura-te de sanatate!

Scrie un comentariu