​Imunitate scazuta , Raceala, Gripa ? Immune Max Lysi !

Imunitate scazuta?
Oscilatiile de temperatura si precipitatiile, combinate cu vantul puternic, sigur ne vor supune organismul la mult efort pentru a se redresa. In plus, aceasta solicitare il va face vulnerabil in fata actiunii virusilor si microbilor.
Immune Max Lysi stimuleaza in mod natural imunitatea si poate fi considerat unul dintre cele mai puternice mijloace naturale de combatere a racelii si, a formei sale mai grave, gripa. Totodata, acest supliment alimentar ne ajuta organismul in lupta cu oboseala.

Cum reuseste Immune Max LYSI sa realizeze aceste lucruri? 
Suplimentul alimentar Immune Max LYSI, are un continut bogat in alkoxigliceroli, responsabili de stimularea intensa a sistemului imunitar la o persoana adulta. Acest continut il valorifica si il confera atributul de remediu natural extrem de pretios.

Sanatatea noastra merita ce este mai bun si ce poate fi mai bun, decat un produs natural, care sa fortifice o imunitate scazuta?
Este momentul sa valorificam inca o data ideea ca Immune Max LYSI constituie unul din cele mai puternice mijloace naturale de intarire a sistemului imunitar. In urma cercetarilor efectuate de-a lungul timpului, medicii au afirmat ca datorita prezentei alcoxiglicerolii in maduva oaselor sanatoase si in laptele de mama, acesia au capacitatea de a oferi o imunitate naturala in lupta contra infectiilor si in dezvoltarea sistemului imunitar.

Prezenta alcoxiglicerolilor intr-un produs de calitate, cum este Immune Max LYSI, ii confera o gama variata de intrebuintari benefice in organismul nostru, cum ar fi:
  • stimularea functiilor sistemului imunitar. In acest fel, organismul nostru este fortificat si capabil sa reziste in fata actiunilor bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice;
  • favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice impotriva oboselii;
  • incetineste procesul de imbatranire;
  • stimuleaza ritmul de refacere al organismului dupa o serie de terapii dure, cum ar fi, de exemplu, radioterapia sau terapia cu radiatii;
  • imbunatateste mecanismul de producere a leucocitelor (numarul de celule albe din organism) si trombocitelor (plachete de sange, ce sunt responsabile de integritatea vaselor de sange);
  • contribuie la procesul de refacere al tesuturilor, accelrand ritmul de inchidere a mai multor tipuri de rani, cum ar fi infectiile, leziunile, arsurile etc;
  • confera atat un efect antioxodant, cat si antibacterian.
Immune Max LYSI este un produs benefic atat pentru seniori si adulti, cat si pentru adolescenti si copii mai mari de 10 – 12 ani.
In ceea ce priveste doza recomandata, aceasta este de doua capsule pe zi.
Sistemul nostru imunitar poate fi intarit si prin actiunea complementara a produsului Immune Max LYSI, alaturi de Omega-3 Lysi sau de Uleiul din ficat de cod Lysi.

Sanatatea noastra merita ce este mai bun si ce poate fi mai bun, decat un produs natural, care sa fortifice imunitatea scazuta?
Immune Max LYSI ar putea juca un dublu rol in viata noastra, de la inamicul racelii, la partenerul de nadejde al organismului nostru. Citeste mai multe:

Scrie un comentariu