Despre beneficiile Uleiului din ficat de cod!

Vitamina D este importanta atunci cand vine vorba de un sistem imunitar sanatos.Functia sa principala este de a regla cantitatea de calciu si fosfor din organism – esentiale pentru dezvoltarea armonioasa si intretinerea oaselor, dintilor si muschilor. 

Desi vitamina D este de o importanta uriasa, una din cinci persoane sufera de carenta de vitamina D.
Este recomandat ca adultii si copiii cu varsta peste 1 an sa obtina 10 mcg de vitamina D pe zi, in special toamna si iarna. Surse excelente de vitamina D includ pestele gras, precum macrou, sardine, somon, ton, pastrav sau uleiul din ficat de cod Lysi.

Daca va este dificil sa consumati cel putin doua portii de peste pe saptamana, atunci puteti completa regimul alimentar cu un ulei din ficat de cod.
 Uleiul din ficat de cod Lysi este o sursa buna de acizi grasi polinesaturati Omega-3, DHA si EPA, care s-a dovedit ca joaca un rol important in evitarea bolilor de inima si a aritmiilor, imbunatatirea circulatiei cardiovasculare, normalizarea nivelului trigliceridelor, hipertensiunii si colesterolului, mentinerea sanatatii articulatiilor, starea de bine a creierului, combaterea depresiei si ADHD.

Urmareste-ne in continuare pentru a afla mai multe despre Beneficiile Uleiului din ficat de cod!

Scrie un comentariu