De ce LYSI Omega 3 Forte? Pentru ca este un produs cu adevarat FORTE!

Cum putem asigura corpului nostru cantitatea necesara de Omega 3 pentru a ne asigura o calitate buna a vietii?
In corpul uman exista o paradigma interesanta, creierul si sistemul nervos sunt compusi, intr-o mare parte din acizi grasi esentiali Omega 3, insa organismul nostru nu ii poate produce. 
In primul rand, trebuie sa includem in alimentatia noastra, produse bogate in Omega 3 cum sunt somonul, macroul, heringul, tonul si alte specii de pesti, dar si seminte de in, seminte de chia, seminte de canepa, nuci, conopida, varza de Bruxelles etc. 
Consumul regulat de alimente bogate in acizi grasi Omega 3 poate fi completat de consumul unor suplimente de Omega 3. 
Numeroase studii au reliefat faptul ca uleiul de peste are capacitatea de a diminua riscul de apritie a unor inamici seriosi ai sanatatii noastre precum ateroscleroza, hipertensiune arteriala, infarct de miocard, aritmii, atacul cerebral, dar si de reducere a nivelului colesterolului si al trigliceridelor.

De exemplu, persoanele cu afectiuni ale inimii sau predispuse la atac de cord, pot tine la distanta pericolul prin consumul de suplimente alimentare care contin acizi grasi Omega-3, reducand astfel riscul unui accident coronarian.
Totodata, acizii grasi Omega 3 vin in ajutorul si persoanelor care au suferit de un atac coronian, iar potrivit unor studii de specialitate efectuate in America, consumul de 1 gram de acizi grasi Omega-3 din uleiuri marine are capacitatea de a reduce riscul de reaparitie sau de repetare a atacului.

Pe langa beneficiile oferite sistemului cardiac, acizii grasi Omega 3 din produsului conceput de LYSI, combat afectiuni ale inchieturilor cum ar fi artrita, dar combat si afectiuni la nivelului sistemului nervos precum maladia Alzheimer, schizofrenie, depresie etc.
In plus, suplimentul alimentar Omega 3 Forte de la LYSI intareste sistemul imunitar prin continutul sau bogat in acesti acizi grasi esentiali Omega 3, si ne fereste de actiunea bacteriilor, virusurilor si alergenilor.

Nu putem omite sa evidentiem ca acesti acizi grasi Omega 3 se caracterizeaza printr-un efect antiinflamator puternic.
Pentru a va bucura de proprietatile suplimentului alimentar Omega 3 Forte, doza recomandata este de 1 capsula pe zi. Citeste mai mult:

Scrie un comentariu