Cel mai indragit produs Lysi? Uleiul din ficat de cod cu lamaie si menta!

Uleiul din ficat de cod cu aroma de Lamaie si Menta Lysi, este un produs obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, din apele Atlanticului de Nord, prelucrat cu tehnologii de ultima ora si are o actiune benefica atat pentru copii, cat si pentru adulti si varstnici.
Este o sursa ideala de vitamine D, A si E, atat necesare pentru a asigura dezvoltarea normala a oaselor, a dentitiei si a functiei vizuale, cumuland efectele benefice ale acestor vitamine cu cele ale acizilor grasi Omega-3.
Administrarea Uleiului din ficat de cod la copii, inca din primul an de viata, ajuta la dezvoltarea retinei, usureaza eruptia dintilor si formarea sanatoasa a oaselorimbunatateste vederea, favorizand o dezvoltare armonioasa, viguroasa a intregului organism si, cel mai important, ajuta la dezvoltarea functiei cognitive (se spune ca Uleiul de peste face copilul destept
Uleiul din ficat de cod cu aroma de Lamaie si Menta, Lysi, are un gust bun, si este usor de administrat la orice varsta.
Studiile clinice au demonstrat ca o cantitate suficienta de vitamina D asigura un metabolism normal al calciului, chiar si atunci cand aportul de calciu este mai mic de 800mg/zi; insa, consumand mai mult de 1200mg/zi, fara aport de vitamina D, nu se obtine nivelul normal de calciu necesar pentru sanatatea oaselor. De aceea, Uleiul din ficat de cod, datorita continutului de vitamina D are efecte benefice in evitarea osteoporozei.
Uleiul din ficat de cod cu aroma de Lamaie si Menta, Lysi - sursa naturala de acizi grasi polinesaturati Omega-3, DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic), care joaca un rol important in:
•    evitarea bolilor de inima si a aritmiilor, imbunatatirea circulatiei cardiovasculare;
•    normalizarea nivelului trigliceridelor, hipertensiunii si colesterolului;
•    mentinerea sanatatii articulatiilor, avand efecte antiinflamatoare si de reducere a simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor,
•    mentinerea sanatatii creierului, combaterea depresiei, ADHD
•    buna functionare a organismului si cresterea imunitatii si a vitalitatii.
Cercetarile efectuate de specialisti au stabilit ca organismul uman are o mare nevoie de acizi grasi Omega-3, care se regasesc in cca 60% din lipidele din creier, in retina, precum si in membranele tuturor celulelor, pe care le mentin flexibile si permeabile. Omega-3 DHA si EPA nu pot fi produsi de organismul uman, de aceea trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente alimentare de calitate premium, precum produsele Lysi.
DOAR 2.5 ml pe zi de Ulei din ficat de cod cu aroma NATURALA de Lamaie si menta, Lysi, asigura necesarul zilnic de vitamina D!
Puritatea, gustul bun, cantitatile generoase si eficacitatea dovedita traditional, sunt caracteristicile de aur ale produselor Lysi.
Uleiul din ficat de cod cu aroma de Lamaie si Menta, Lysi are un gust excelent si este considerat un factor de crestere a imunitatii, de evitare a bolilor si metinere a sanatatii.
Islandezii au la indemana produse Lysi in mod traditional si, in cazul in care apar semne de boala, primul sfat este: 'Take some Lysi!' - Ia ulei de peste Lysi.
https://www.lysi.ro/Afla mai multe despre Lysi

 

Scrie un comentariu